Spring naar inhoud

Badkamer make-over

Bij het plannen en ontwerpen van een badkamers make-over is het belangrijk dat een goed idee van de look en feel die u wilt bereiken. Pinterest en Facebook is een geweldig startpunt voor het verzamelen van veel inspiratie en ideeën voor uw nieuwe badkamer, en inachtneming van de bestaande inrichting en stijl van uw huis is een goede plek om te beginnen.

Zodra u hebt besloten op de look die u wilt maken, is het essentieel voor het nauwkeurig meten van de ruimte en nadenken over waar de behuizing van de douche, toilet en bad bekken zal worden best gepositioneerd als je vanaf nul begint. Het is zeer de moeite waard te investeren in kwaliteitsproducten, zoals de badkamer een van de meest gebruikte ruimten in het huis is. Kies producten die zal nog steeds ziet er geweldig uit in een paar jaar tijd, het laatste wat dat je is voor de kamer wilt te kijken gedateerd na slechts een jaar, dus kies zorgvuldig.

Past een aparte bad en douche behuizing

Het installeren van een aparte bad en douche behuizing is een aanrader hebt u een ruime badkamer, zoals dit zorgt niet alleen voor dat ieders eisen wordt voldaan, maar ook uw badkamer meer gestroomlijnd zal kijken. Inloop douches zijn perfect voor het maken van een gestroomlijnde, moderne look, plus ze echt gemakkelijk toegang verlenen. Als u maken van een spa-achtige gevoel wilt, waarom niet kiezen voor een stoom douchecabine voor een luxe douchen ervaring?

Als het gaat om Baden, twee puntige ontwerpen zijn ideaal omdat ze zowel stijlvol en praktisch zijn, en aangezien de kranen in het centrum zijn, het betekent dat u kunt baden op het einde welke u wenst.

Voor de ultieme luxe, kiezen voor een vrijstaand bad. Beschikbaar in een array van ontwerpen met inbegrip van moderne en traditionele, vrijstaande baden krijgt elke badkamer de wow-factor.

Als u niet de ruimte voor een apart bad en douche behuizing, is een douche de beste ruimtebesparende oplossing voor het combineren van Baden en douchen in een kleine badkamer. Douche Baden verbreden uit aan het ene uiteinde tot het maken van ruimte voor het douchen, en zijn meestal voorzien van een bad-scherm.

Versterken van een gevoel van ruimte

Hebben een kleine badkamer betekent niet dat de stijl in het gedrang komen op geen enkele manier, en moet met wat slimme planning en aandacht voor detail u kunnen een ruimte die niet alleen ziet er geweldig uit, maar ook functioneel is.

Muur-hang WC's en bekkens bieden de perfecte manier om de illusie van meer ruimte in kleine badkamers, evenals een schone, eigentijdse look, terwijl glanzend is voltooid en reflecterende oppervlakken het licht rond voor een ruim gevoel .

Badkamer opslag

Opslag is een essentieel onderdeel van elke badkamer make-over, en er zijn tal van oplossingen beschikbaar te houden rommel weg verborgen. Eenheden zijn een zeer praktische optie aangezien ze combineren een bekken en opslag in een ruimtebesparend; Kies uit een scala aan kleuren en afwerkingen, variërend van witte glanzende, zwart hoogglans walnoot en eik.

Gespiegelde kasten bieden een fantastische opslagoplossing ook, en sommige zelfs functie-luidsprekers, digitale klokken,-mist pads en LED-verlichting te maken van uw ochtend routine dat beetje makkelijker.

Ten slotte, vergeet niet om vervolmaak uw badkamer om te voltooien van het uiterlijk. Sommige nieuwe handdoeken, luxe toiletartikelen, geurkaarsen en zelfs sommige illustraties voor een persoonlijk tintje toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *