Spring naar inhoud

Schilder in Uden

Op het gebied van binnenschilderwerk leveren de schilder experts een totaalpakket. Dat betekent dat wij met onze diensten het complete schilderwerk verzorgen en, als dat nodig is, ook het overige onderhoud. Denk hierbij aan stucwerk, spuitwerk, spachtelputz, wandbekleding, decoratie en herstelwerkzaamheden. Bent u opzoek naar een schilder uit Uden dan bent u bij de schilder experts aan het juiste adres. Wij werken met watergedragen verfproducten, waardoor onaangename geuren beperkt blijven. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en blijven dus lang mooi.

De perfecte huisschilder

Wij komen graag bij u langs om samen met u te kijken naar wat er nodig is en wat past bij uw woning. De huisschilder geeft u een persoonlijk kleuradvies en laten zien hoe die kleuren passen bij uw huis. Met onze vakkennis voorzien wij u van een passend advies.

Schilder onderhoud

Schilderwerk is een belangrijk deel van onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Met het tijdig laten schilderen, kunnen veel problemen voorkomen worden. Het vervangen van kozijnen of deuren door houtrot bijvoorbeeld is een flinke kostenpost. Als u op tijd uw woning laat schilderen, bespaart u uzelf veel geld! Wij nemen u het onderhoud graag uit handen.

Schilderwerk in de winter

In de zomermaanden is er veel werk voor schildersbedrijven. In de periode november tot en met maart is dat iets minder. U kunt profiteren van deze minder drukke tijd, want binnenschilderwerk in deze maanden voeren wij uit tegen aantrekkelijke tarieven. Wij kunnen u goed adviseren over wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Bel de schilder experts voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wandafwerking

Wij verzorgen indien gewenst uw totale wandafwerking. U kunt hierbij denken aan behang, glasvezel, pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz en Italiaans marmerstucwerk voor binnen en buiten. Alles inclusief de daarbij behorende garantie. Vraag ons naar de vele mogelijkheden op dit gebied.

Spuitwerk

Uw complete woning snel instapklaar? Wij spuiten uw woning nauwkeurig af volgens planning zodat hij meteen kant en klaar is. Wij spuiten vrijwel alles en alle typen materialen, zoals binnenkozijnen, binnendeuren, plinten, wanden, plafonds, sierlijsten, ornamenten, damwandprofielen, buitenmuren en schuttingen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende typen lakken en muurverven kunnen wij u altijd een goed advies geven over welke producten voor uw ondergronden het meest geschikt zijn. Ons spuitteam is snel, gemotiveerd en toegewijd en levert projecten strak af. Van secuur afplakwerk en een systematische aanpak tot een goede nazorg. Alles wordt netjes afgeleverd!

Herstel werkzaamheden van schade

Waterschade of brandschade zijn onaangename verrassingen die veelal tot aanzienlijke schade leiden. Deze schade wordt meestal vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. U kunt bij ons terecht voor het herstellen van deze verzekeringsschade. Wij hebben goede contacten met de meeste verzekeringsmaatschappijen en kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze hulp bij waterschade en brandschade of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Onze diensten

  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk Totaalpakket
  • Onderhoud en onderhoudscontracten
  • Winterschilderwerk
  • Complete wandafwerking
  • Spuitwerk
  • Herstellen van (verzekerings)schade
  • Vakkundig advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *