Spring naar inhoud

Schilderswerkzaamheden in de winter zeer lucratief

Schilderwerk buiten, dat doe je toch niet in de herfst of winter? Echt wel! Geen nood voor wie vergeten is om het huis van de zomer de hoognodige schildersbeurt te geven. Tegenwoordig kan een vakman het jaar rond buiten schilderen. Door de juiste voorzieningen te treffen en dankzij productverbetering is het resultaat als vanouds (inclusief de garantie). Bovendien kan het nu financieel extra aantrekkelijk zijn. Voor meer schildertips ga naar http://www.vinddebesteschilder.nl

Wie een woning van vijftien jaar of ouder heeft hoeft slechts zes procent BTW te betalen, voor zowel het binnen- als buitenwerk, het schilder- en wandafwerkingswerk. Dit sterk verlaagde BTW-tarief maakt het wel heel aantrekkelijk het tijdrovende vakwerk uit te besteden aan de professional. ’s Winters buiten schilderen kan tegenwoordig ook in bijna alle weersomstandigheden. De schilders, aangesloten bij de brancheorganisatie FOSAG, afdeling Veghel en omstreken, spreken graag de mogelijkheden voor onderhoud door. Bekijk hier hun website http://www.vinddebesteschilder.nl/noord-brabant/schilder-veghel Zodat u er daarna geen omkijken meer naar hebt. De winterschilderpremies behoren tot het verleden, maar dat betekent geenszins dat u duurder uit bent. Schilders hebben er baat bij dat ze ook ’s winters voldoende werk hebben. Ze hebben vaak aantrekkelijke acties.

VERBETERDE KWALITEIT

Dat het schilderen buiten ‘s winters prima kan, heeft te maken met de sterk verbeterde kwaliteit. Voor winterschilderwerk geldt dan ook dezelfde garantie als voor het zomerschilderwerk. ,,Vroeger waren de producten op oliebasis en olie en vocht gaat niet samen”, legt Teun Eekhuis uit, voorzitter van de brancheorganisatie FOSAG, afdeling Veghel en omstreken. De kans op matgeslagen schilderwerk was aanwezig op dagen die ’s ochtends met mist begonnen en daar ’s avonds mee eindigden. Zeker doordat die verf langzaam droogde. Onthechting, door vocht tussen verf en hout, kwam vooral voorbij huizen met enkelglas waar meer condensvorming optreedt. Dat enkelglas is tegenwoordig meestal vervangen door dubbelglas ,,Bovendien gebruiken schilders tegenwoordig afscherm- en verwarmingssystemen, uitgekiende steigerinstallaties en doorwerkkleding, waardoor zij ook in winterse omstandigheden vakwerk kunnen leveren waarop ook nog eens garantie wordt gegeven door de FOSAG-leden”, vult John van Veghel, bestuurslid van de FOSAG, afdeling Veghel en omstreken, aan. Zeker ook op - drachten voor buitenschilderwerk in de herfst, winter of voorjaar juicht de schilder van harte toe. De schilders in Veghel en omstreken verzorgen graag uw binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking. Vraag vrijblijvend advies over 4 seizoenenonderhoud bij één van de bij FOSAG aangesloten schildersbedrijven. Of vraag om een scherpe offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *